Wil je je account verwijderen, open dan Settings > Security, klik onder Danger Zone op Delete Account en voer je wachtwoord in. Dit kun je niet ongedaan maken, dus exporteer eerst je gegevens. De meeste gegevens worden binnen een paar dagen verwijderd en de rest binnen 3 maanden, maar factuurgegevens worden doorgaans 7 jaar bewaard.
Alle stappen vind je in Je account verwijderen.
Gerelateerde artikelen
