Nee. Voer je dezelfde zoekopdracht opnieuw uit in hetzelfde gebruiksvenster, dan is dat gratis en zie je de resultaten nog steeds.
Je gebruiksvenster is de periode tussen twee keer dat je credits worden aangevuld. Bij maandabonnementen loopt het van de ene factuurdatum tot de volgende. Bij het Free-abonnement, jaarabonnementen en Enterprise-abonnementen duurt het 30 dagen.
Wat telt als een nieuwe zoekopdracht
Hiervoor betaal je opnieuw credits:
Een filter of pagina wijzigen
Een zoekopdracht van een ander lid van de workspace, want iedereen betaalt voor zijn eigen zoekopdrachten
Dezelfde zoekopdracht nadat je credits zijn aangevuld
Waar deze regel niet voor geldt
Herhalingen zijn niet gratis bij:
Bulks: dezelfde lijst opnieuw uitvoeren kost opnieuw credits. Dezelfde bulktaak opnieuw downloaden is gratis.
De e-mailtelling, die laat zien hoeveel e-mailadressen we van een bedrijf hebben
E-mailbronnen, die de openbare pagina's laten zien waar een e-mailadres is gevonden
Bekijk het in je geschiedenis
Open Settings > Requests History. Bij een herhaalde zoekopdracht staat Free in de kolom Cost.
Gerelateerde artikelen

