Het gebruik van je team bekijk je op de pagina's Overview en Details in de instellingen. Daar zie je hoeveel credits elke persoon heeft gebruikt, zodat je weet waar je credits naartoe gaan.
Voordat je begint
Alleen eigenaren en admins van een workspace kunnen het gebruik van het team zien.
Bekijk wat elk lid heeft gebruikt
Stap 1. Open Settings > Overview.
Stap 2. Scrol naar Member Usage. Daar staan de zoekcredits en verificatiecredits die elke persoon in deze periode heeft gebruikt.
Bekijk het gebruik over een periode
Stap 1. Open Settings > Details.
Stap 2. Open het menu met My Usage en kies een weergave:
My Usage: Alleen je eigen activiteit.
Workspace: Alle leden samen.
By Member: Eén persoon. Kies die persoon in het menu Select member.
Stap 3. Wil je wat je ziet als spreadsheet opslaan? Klik dan op Export In CSV.
💳 Credits: Het gebruik bekijken is gratis. Iedereen in een workspace gebruikt de credits van de eigenaar.
Veelgestelde vragen
Waarom zie ik Member Usage niet?
Dit onderdeel is alleen zichtbaar voor eigenaren en admins van een workspace. Heb je een andere rol? Vraag het dan aan een eigenaar of admin. Zie Teamrollen.
Kan ik elke zoekopdracht van een lid bekijken?
Ja. Open Settings > Requests History en kies iemand in het menu All members. De exportknop heet dan Export Filtered CSV. Die slaat alleen de rijen op de huidige pagina op. Zie Hoe exporteer ik de zoekgeschiedenis van mijn team?.
Kan ik beperken hoeveel een lid gebruikt?
Ja. Je kunt voor elk lid een creditlimiet instellen. Zie Kan ik credits delen met mijn team?.
Gerelateerde artikelen

