Eigenaren, admins en leden van een workspace delen allemaal dezelfde leads en bulktaken. Je hoeft niets aan te zetten: wat iemand deelt, hangt af van zijn rol.
Wat wordt gedeeld
Eigenaren, admins en leden kunnen deze gegevens ook exporteren.
Wat gasten kunnen zien
Een gast ziet alleen zijn eigen gegevens. Hij kan niet exporteren en geen bulktaken gebruiken.
Wil je aanpassen wat iemand kan zien? Wijzig dan zijn rol via Settings > Members. Zie Hoe wijzig ik de rol van een teamlid?.
💳 Credits: Iedereen in een workspace gebruikt de credits van de eigenaar. Voeren twee mensen dezelfde zoekopdracht uit, dan worden voor beide zoekopdrachten credits afgeschreven.
Gerelateerde artikelen
