Met de workspace-instellingen geef je de plek van je team in Tomba een naam, voeg je een logo toe en kom je bij je teamtools. Een workspace is je team in Tomba: één abonnement, gedeelde gegevens en één eigenaar.
Voordat je begint
Voor een workspace heb je een betaald abonnement nodig. Met het Free-abonnement zie je Upgrade plan in plaats van deze instellingen.
Alleen Owners en Admins kunnen de workspace-instellingen wijzigen. Andere rollen kunnen ze bekijken, maar de velden zijn vergrendeld.
Een workspace aanmaken
Stap 1. Open de workspace-instellingen. In het menu Settings is dat de link Settings in de groep workspace.
Stap 2. Vul je Workspace name in, maximaal 64 tekens.
Stap 3. Controleer de Slug. Dit is een korte versie van de naam van je workspace, zoals tomba-team. Tomba vult die in op basis van de naam, en je kunt hem aanpassen.
Stap 4. Vul eventueel je Company domain in, zoals tomba.io. Tomba gebruikt dit om je bedrijfslogo toe te voegen.
Stap 5. Klik op Create workspace.
Je naam, slug of logo wijzigen
Stap 1. Open de workspace-instellingen en zoek General.
Zie je Only owners and admins can change workspace settings., zoals op deze afbeelding? Dan kun je met jouw rol deze velden wel bekijken, maar niet wijzigen.
Stap 2. Wijzig de Workspace name of Slug. Een slug heeft 3 tot 128 tekens en bestaat uit kleine letters, cijfers en losse streepjes.
Stap 3. Wil je het logo wijzigen? Plak dan een link naar een afbeelding in Logo URL. Je kunt ook de website van je bedrijf typen, zoals tomba.io, en op Use company logo klikken.
Stap 4. Klik op Save changes. Wil je je wijzigingen ongedaan maken voordat je opslaat? Klik dan op Reset.
Je teaminstellingen vinden
Onder Configuration op dezelfde pagina staan links naar je andere teamtools:
Members: Nodig teamgenoten uit en beheer rollen en gebruikslimieten.
SAML SSO: Laat leden inloggen met de login van je bedrijf. Alleen met het Enterprise-abonnement.
SCIM: Voeg Tomba-gebruikers automatisch toe en verwijder ze, op basis van de gebruikersdirectory van je bedrijf. Alleen met het Enterprise-abonnement.
Webhooks: Stuur gebeurtenissen in je workspace naar een andere app.
Een workspace verwijderen
Alleen de Owner ziet de Danger Zone. Delete workspace verwijdert de workspace voor alle leden, samen met hun toegang en je SSO- en SCIM-instellingen.
⚠️ Belangrijk: Dit kun je niet ongedaan maken. Ter bevestiging moet je de naam van de workspace typen.
💳 Credits: Iedereen in een workspace gebruikt de credits van de Owner, en de Owner kan voor elk lid een limiet instellen.
Veelgestelde vragen
Waarom kan ik deze instellingen niet wijzigen?
Alleen Owners en Admins kunnen ze wijzigen. Kan jouw rol dat niet, dan zie je een melding op de pagina. Zie Rollen van teamleden.
Waar zie ik wie er in mijn workspace zit?
Members staat met een aantal op de workspace-pagina. Klik erop om de volledige lijst te openen.
Gerelateerde artikelen

